Ilmalämpöpumput asennettuna


Ilmalämpöpumpulla säästät huomattavasti sähkönkulutuksessa ja lämmityskustannuksissa. Se on myös tehokas sisäilman viilentäjä pahimmilla kesähelteillä.  Ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa tehokkaasti, jolloin asumismukavuus paranee. Lue lisää toimintaperiaatteesta.

Nykyaikaisella lämpöpumpputekniikalla saadaan tuotettua tehokkaasti lämpöä myös ulkoilmasta ilmavesilämpöpumpulla ja maaperästä maalämpöpumpulla. Kodin lämmitys- ja energiaratkaisuja miettiessäsi, myös  aurinkopaneelien merkitys kannattaa ottaa huomioon.
Ilmalämpöpumppu ulkoyksikkö
Ilmalämpöpumppu ulkoyksikkö

Toimitamme pohjoisiin oloihin erinomaisesti soveltuvat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput.  Asennamme myös viilennyslaitteet ja maalämpöpumput. 

Esim. Mitsubishi LN25 alkaen 2295e, sisältäen perusasennuksen. Lisäksi mahdolliset sähkötyöt (asennus turvakytkimeen sisältyy).  Lue tarkemmin asennuksesta.

Ilmalämpöpumppu sisäyksikkö
Ilmalämpöpumppu sisäyksikkö

Tulemme mielellämme kotiisi tai työpaikallesi suunnittelemaan lämpöpumppujen mitoituksen ja sijoittelun. Suunnittelukäynnin perusteella laskemme tarjouksen "avaimet käteen" -periaatteella.